Denim

Denim

Denim - N-type TOPCon 440 Wp Bifacial - Glas/Glas Transparant

Denim Solar houdt het simpel. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit. En altijd en overal in gewonemensentaal. Zodat solar voor iedereen begrijpelijk én toegankelijk is. De zonnepanelen van Denim zijn onderverdeeld in 3 overzichtelijke categorieën: The Black & white family, The All black stars (beiden met 25 jaar productgarantie) & Keep it glassy (met 30 jaar productgarantie). Elk met hun eigen kenmerken.

Lichtgewicht Glas-Glas Bifacial Denim zonnepaneel
van topkwaliteit.

Getest

Uitgebreid getest PID vrije cellen (Potential Induced Degradation)

Bifacial

Bifacial

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Check

Europees merk: Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kun je gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

Check

Uitgebreid getest: Naast de standaard testen zijn de Denim's ook getest op bestendigheid tegen vuur & het PID (Potential Induced Degradation) effect.

Check

Uitstekende garanties: 30 jaar fabrieksgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie op alle producten.

Glas-Glas zonnepanelen van Denim Solar staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Deze Denim zonnepanelen zijn veel sterker dan het gemiddelde paneel en gaan veel langer mee door dubbel glas (voor- en achterkant).

Benieuwd naar wat een zonnenpanelen installatie kost? Hiernaast ziet u enkele voorbeeldinstallaties. Ongetwijfeld zal uw situatie nét iets anders zijn of heeft u mogelijk andere wensen. We brengen graag een offerte voor u uit.

Voorbeeld

Denim

Enphase omvormer

10 x Denim Solar 430 Wp Bi-facial N-type Glas-Glas
30 jaar productgarantie
30 jaar lineaire opbrengstgarantie 85,4%
+ Enphase IQ8MC | 25 jaar garantie
+ Van der Valk onderconstructie schuin dak
+ Complete installatie en aansluiting
+ Monitoring per paneel

5.375,-

Voorbeeld

Denim

SolarEdge omvormer

10 x Denim Solar 430 Wp Bi-facial N-type Glas-Glas
30 jaar productgarantie
30 jaar lineaire opbrengstgarantie 85,4%
+ SE 3680 | 12 jaar garantie
+ 10x S440 optimizers SolarEdge | 25 jaar garantie
+ Van der Valk onderconstructie schuin dak
+ Complete installatie en aansluiting
+ Monitoring per paneel

5.089,-

Wij zijn Dé Zonnepanelen Installateur

Wij willen een bijdrage leveren aan de energietransitie in Noord-Nederland. Dit doen wij o.a. – onze naam verraadt het al – door het installeren van zonnepanelen in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn InstallQ erkend; onze installaties voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen.

De kernwaarden van Dé Zonnepanelen Installateur zijn betrouwbaar, enthousiasme, zorgvuldig en oplossingsgericht.  Wij besteden veel zorg aan de manier van plaatsen en afwerking. Pas als de klant tevreden is zijn wij dat ook. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

Veilig werken is het bewust aangaan van aanvaardbare risico’s. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Deze proberen wij zo veel mogelijk te beperken door het nemen van collectieve veiligheidsmaatregelen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en zullen we persoonlijke valbeveiliging toe passen.