Denim 480 Wp

Denim 480 Wp

Denim - N-type TOPCon 480 Wp - Bifacial - Glas/Glas All black

Denim Solar houdt het simpel. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit. En altijd en overal in gewonemensentaal. Zodat solar voor iedereen begrijpelijk én toegankelijk is. De zonnepanelen van Denim zijn onderverdeeld in 3 overzichtelijke categorieën: The Black & white family, The All black stars (beiden met 25 jaar productgarantie) & Keep it glassy (met 30 jaar productgarantie). Elk met hun eigen kenmerken.

Lichtgewicht Glas-Glas Bifacial Denim zonnepaneel
van topkwaliteit.

Getest

Uitgebreid getest PID vrije cellen (Potential Induced Degradation)

Bifacial

Bifacial

Lichtgewicht

Lichtgewicht

Check

Europees merk: Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kun je gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

Check

Uitgebreid getest: Naast de standaard testen zijn de Denim's ook getest op bestendigheid tegen vuur & het PID (Potential Induced Degradation) effect.

Check

Uitstekende garanties: 30 jaar fabrieksgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie op alle producten.

De Denim All Black Glas Glas BiFacial is een esthetische hoogvlieger met een compact design en aan de voor- en achterzijde 1.6mm glas. Het zonnepaneel is hierdoor beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting. Het hesultaat? Een module efficiëntie van 22% en een product- en vermogensgarantie van maar liefst 30 jaar.

Wij zijn Dé Zonnepanelen Installateur

Wij willen een bijdrage leveren aan de energietransitie in Noord-Nederland. Dit doen wij o.a. – onze naam verraadt het al – door het installeren van zonnepanelen in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn InstallQ erkend; onze installaties voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen.

De kernwaarden van Dé Zonnepanelen Installateur zijn betrouwbaar, enthousiasme, zorgvuldig en oplossingsgericht.  Wij besteden veel zorg aan de manier van plaatsen en afwerking. Pas als de klant tevreden is zijn wij dat ook. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

Veilig werken is het bewust aangaan van aanvaardbare risico’s. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Deze proberen wij zo veel mogelijk te beperken door het nemen van collectieve veiligheidsmaatregelen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en zullen we persoonlijke valbeveiliging toe passen.