AEG

AS-M1089B-GA(M10)-HV N-TYPE ABC GLASS-GLASS Photovoltaic Module
445-450-455 Wp

De zonnepanelen van AEG onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de hoge eisen die aan het merk AEG® worden gesteld, kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Door het gereflecteerde licht van verschillende installatie oppervlakten op te vangen, kunnen glas-glas zonnepanelen tot wel 23,3% meer rendement genereren.

  • Garantie - 40 jaar product garantie en 40 jaar prestatiegarantie
Bifacial
108 monokristallijne bifaciale half-cellen

AEG zonnepanelen combineren de meest geavanceerde technologie bij hoge betrouwbaarheid bij de productie en bieden u een product dat bedoeld is voor hoge prestaties.

Hoge_opbrengst
Bifacial celtechnologie voor meer opbrengst

Dankzij bifacial celtechnologie profiteren AEG zonnepanelen van extra energieomzettingsvlak op de achterkant. Door het gereflecteerde licht van verschillende installatieoppervlakken op te vangen kunnen ze tot wel 23,3% meer rendement genereren.

Garantie_40
Uitgebreide garanties, extra gemoedsrust

Dankzij hun uitstekende fabriekskwaliteit hebben AEG Premium zonnepanelen (glas-glas) 40 jaar garantie op het product en op prestatie.

Gecertificeerd
Volledig gecertificeerd

AEG zonnepanelen en productfaciliteiten voldoen aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Productfaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.

Wij zijn Dé Zonnepanelen Installateur

Wij willen een bijdrage leveren aan de energietransitie in Noord-Nederland. Dit doen wij o.a. – onze naam verraadt het al – door het installeren van zonnepanelen in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn InstallQ erkend; onze installaties voldoen aan de geldende normen en kwaliteitseisen.

De kernwaarden van Dé Zonnepanelen Installateur zijn betrouwbaar, enthousiasme, zorgvuldig en oplossingsgericht.  Wij besteden veel zorg aan de manier van plaatsen en afwerking. Pas als de klant tevreden is zijn wij dat ook. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

Veilig werken is het bewust aangaan van aanvaardbare risico’s. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Deze proberen wij zo veel mogelijk te beperken door het nemen van collectieve veiligheidsmaatregelen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en zullen we persoonlijke valbeveiliging toe passen.